+38 (04744) 3-41-79
Меню
Остання редакція: 05 березня 2020

В Уманському НУС віншували кращих представниць жіноцтва міста Умань

Пробудження природи, початок весни, гарний настрій і всепоглинаюче натхнення завжди асоціюються зі святом весни та святом жінок. Жінка – це вічна краса, любов, добро, вірність, порядність, поезія та муза. Жінка – це надійність, тепло, затишок, берегиня. Тож не даремно саме цієї пори вже двадцять років поспіль уманчани нагороджують лауреатів звання «Жінка року міста Умань».

Цьогорічний захід проводився в актовій залі Уманського національного університету садівництва, при вході до якого жодна жінка не лишилася непоміченою: організатори подбали не лише про урочистості, неперевершених ведучих, чіткий і професійний сценарний хід, сценічні подарунки, а й про гарний настрій прекрасної половини людства, даруючи квіти кожній леді, яка завітала до оновленої і сучасної зали нашого навчального закладу. Окрему приємну атмосферу створювали і феєричні декорації, випромінюючи весняний подих розквітлих квітів.

Олександр Цебрій, міський голова м. Умань, привітав жінок зі святом: «Дорогі жінки! ваш розум, громадська активність у поєднанні з красою – захоплюють. Ваш професіоналізм і відповідальність цінується нами – чоловіками та громадою міста. Бажаю вам щастя, миру, злагоди, добра та любові. Зі святом вас, дорогі жінки!».

Валентина Чорна, голова Спілки жінок міста Умань і засновниця даного проекту висловила вдячність присутнім за розуміння та підтримку: «Двадцять років тому Спілка жінок міста, разом з міською владою, започаткували проект «Жінка року».  275 жінок міста стали лауреатами цього звання, чимало і сьогодні отримають це почесне звання. Вони працюють в освіті, медицині, промисловій, побутовій і соціальній сферах, зв’язку, на будівництві. Це громадські діячі й активістки, волонтери, журналісти; наші дружини, сестри, матері, бабусі. Можливість реалізації нових планів і досягнень робить жінок щасливими, сприяє їх самоствердженню. І хай стимулом для реалізації мрій стане наш проект «Жінка року міста Умань»! Миру вам, тепла та любові».

У 2019 році за вагомий внесок у соціально-економічний, освітній і культурний розвиток Умані до нагородження було номіновано 35 уманчанок. Свідоцтва про присвоєння звання «Жінка року міста Умань – 2019» отримали їх лауреати. З побажаннями квітучої молодості, радості та краси, миру, здоров’я та щастя привітали присутніх творчі колективи Центру культури та виховання студентів Уманського НУС.

Складаю шану жінці України!

Вона немов калини білий цвіт!

Хоч з міста, хоч з далекої глибинки,

Талантами підкорює весь світ!

Вони слабкі і сильні одночасно,

Доньки безстрашних, вільних козаків!

У просторі величні і прекрасні,

Славетні неньки доблесних синів!

Пресцентр Уманського НУС