+38 (04744) 3-41-79
Меню
Остання редакція: 09 листопада 2022

Творчість і мистецтво – основа нації і державності

Колективом Центру культури і виховання студентів проведено онлайн-зустріч з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Тема зустрічі: «Музика – складова патріотичного виховання молоді та мистецтво, що зцілює».

У цей день спілкувалися про корисне та прекрасне мистецтво, що виховує нас як націю й ідентифікує як українців, допомагає висловити свої почуття, несучи в життя прекрасне.

На зустріч завітали творчі особистості, провідні діячі у галузі культури, шанувальники українського мистецтва, зокрема:

  • завідувачка відділу народної творчості, фольклору та етнографії Одеського обласного центру української культури Світлана Кучеренко

  • музикант, співачка, авторка пісень, учасниця музичного благодійного марафону на підтримку Збройних сил України Тетяна Мазур.

Наші творчі студенти є аматорами сцени, вони за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, збагачують культуру та зберігають традиції нашої країни!

Вітаємо кожного, хто причетний до цього свята. Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, вагомих творчих успіхів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день життя дарує радість творчості та життєві перемоги.

Світлана Берднікова, керівник Центру культури та виховання студентів