+38 (04744) 3-41-79
Меню
Остання редакція: 09 лютого 2023

Марафон добрих справ

Національний банк України разом із партнерами запропонував навчальним закладам різних рівнів долучитися до  Марафону добрих справ, аби підвищити культуру благодійності серед молодого покоління українців.

Цей марафон проходив у межах глобального руху#ЩедрийВівторок.

Науково-педагогічні працівники та студенти факультетів нашого університету також взяли участь у Марафоні добрих справ, який тривав увесь 2022 рік.

Після реєстрації на сайті оргкомітету ( а це листопад 2022 року)  кожен зареєстрований факультет подав презентацію-підтвердження  своєї роботи протягом року у різних напрямах благодійсності, а саме:

-         допомога армії,

-         допомога українцям, які постраждали від війни,

-         допомога літнім людям,

-         допомога людям із інвалідністю,

-         допомога дітям,

-         допомога тваринам,

-         захист довкілля.

За результатами оцінки організаційний комітет нагородив грамотами та високо оцінив діяльність факультету менеджменту та інженерно-технологічного факультету нашого університету та наш заклад загалом.

Звісно, добро не потребує визнання. Добрі справи мають бути частиною щоденного життя. Адже в період війни найбільш гострою потребою є допомога один одному та тим, хто захищає нашу землю від ворога..

Список видів допомоги невичерпний. Всі ми можемо творити добро своїми руками, зусиллями та спільними заходами.

Отже, Марафон добрих справ триває! Студради факультетів  - долучайтеся, пропонуйте свої ідеї! Разом ми пришвидшимо Перемогу!

Є ІДЕІ – пишіть rss_unus@ukr.net

Помічник ректора Валентина ЧЕРНИЧЕНКО