+38 (04744) 3-41-79
Меню
Остання редакція: 14 жовтня 2022

Дякуємо вам, захисники і захисниці!

Спільнота Уманського національного університету садівництва вже багато років поспіль робить свій посильний внесок у підтримку наших захисників і захисниць, а відтак – і в Перемогу України. Зокрема, через волонтерську діяльність, до якої долучаються і науково-педагогічні працівники, і співробітники, і студенти й аспіранти навчального закладу. А ще щороку, у День захисників і захисників України, що відзначається спільно з Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці, вшановували пам'ять загиблих за незалежність і волю України.

Цьогоріч університяни долучилися до заходів з нагоди свята, зорганізованого Уманською міською радою й Уманською районною державною адміністрацією. Також до заходу долучилися жителі міста, представники військової спільноти, дружини та родини ветеранів війни та вимушені переселенці, для яких Умань стала прихистком у час складних воєнних днів.

Представники університетської спільноти, разом з іншими учасниками, пронесли вулицями міста до Алеї Героїв найбільший за історію Умані стяг. Щирою молитвою та відвертим словом, а також тендітними осінніми квітами, присутні вшанували пам'ять полеглих Героїв, чиїми життями вигартовується воля сучасної України.

Ми безмежно вдячні нашим захисникам і захисницям за те, що зараз, у час буремних воєнних днів, маємо можливість насолоджуватися кожною хвилиною життя! І розділяємо біль втрати кожного воїна, який з війська земного перейшов когорту небесних оборонців України!

Зі святом вас, дорогі захисники і захисниці! Хай береже вас своїм Покровом Пресвята Богородиця і захищає від всілякого зла! А вашими помічниками у боротьбі стануть предки-козаки, які своєю силою та звитягою спрямовують нас до Перемоги!

 

Пресцентр Уманського НУС