+38 (04744) 3-41-79
Меню
Остання редакція: 27 листопада 2017

Творчі колективи УНУС вітали аграріїв з професійним святом

День працівників сільського господарства – визначне свято для жителів усієї Черкащини. Тож 24 листопада танцювальні колективи Уманського НУС (народний самодіяльний ансамбль танцю профспілок України «Нивка» та театр сучасного танцю «Модерн») були запрошені в с. Подібна для участі в урочистостях, присвячених цьому знаменному дню, де спільно з жіночим вокальним ансамблем «Червона калина» місцевого Будинку культури та окремими виконавцями й аматорами сільської сцени подарували жителям села святкову концертну програму.

Зі святом аграріїв села привітали сільський голова Валерій Кобзар, голова селянсько-фермерського господарства «Шевченко», «Подібна», голова аграрної партії України у Маньківському районі Віктор Шевченко, директор ТОВ «Нестерівка» Вадим Рудь, директор ТОВ «Червона зірка» Віталій Шевченко, приватний підприємець Віктор Сивак, головний агроном підприємства Анатолій Мандюк і голова сільської ради с. Нестерівка Іван Кривда.

Виступаючі висловили вдячність за спільні досягнення, побажали успіхів у реалізації нових планів і проектів, процвітання та мирного неба нашій Україні.

Протягом всього дійства відчувалась повага господарів заходу до колег і співробітників, до представників освіти та культури, до творчої студентської молоді, до кожного з присутніх. Кажуть, Бог дає ім’я дитині, коли немовля ще в утробі матері. Тому без сумніву можна сказати, що свої прізвища – Шевченко і Кобзар, цей потужний тандем успішних керівників і творчих людей, без сумніву, отримали від самого Всевишнього. Адже у їхніх власних віршах і піснях, виконаних під час свята, відчувається любов до рідної землі, української пісні, культури та мови свого народу, яку прививають вони сьогодні молодому поколінню.

І доки будуть у нас такі керівники, сповнені поваги та турботи за кожного, а аграрії так само самовіддано працюватимуть на землі – Україна буде міцною, процвітаючою державою.

Наталія Шаповаленко, художній керівник Центру культури та виховання студентів Уманського НУС