+38 (04744) 3-41-79
Меню
Остання редакція: 31 січня 2024

Про участь у засіданні Студентської ради при Черкаській обласній державній адміністрації

29 січня, у День пам’яті Героїв Крут, у Черкаському державному технологічному університеті відбулося планове засідання Студентської ради при Черкаській обласній державній адміністрації. Оскільки засідання було приурочене до памʼятної дати, першим на повістці був екскурс у історію. Нам, учасникам засідання, продемонстрували короткий фільм «Бій під Крутами», де показали, як українське студентство зі зброєю в руках стало на захист Батьківщини.

Наступним пунктом на повістці дня став виступ заступника голови Черкаської ОДА, який передав вітання студентству від ОВА та наголосив, що наша сила в історичній памʼяті. Хвилиною мовчання після виступу учасники вшанували героїв минулих і теперішніх часів.

Далі відбулося знайомство з очільниками студентських рад ВНЗ Черкащини, під час якого  ми розповідали про свої заклади освіти, принципи роботи органів студентського самоврядування та залученість до волонтерського руху.

За підсумками зустрічі, кожен із нас, учасників, зробив помітку: активно працювати у напрямку волонтерської допомоги нашим захисникам, не бути пасивними та байдужими. Перемога потребує спільних зусиль.

 

Голова ради

студентського самоврядування УНУС                         Олександра КУРМАЗ